Hold din virksomhed up-to-date

//

Nyt kontor

Skal du have et nyt kontor? Eller skal du måske have lavet noget banebrydende der gør dit ko tor splinternyt igen? SÅ kan du med god grund tænke over følgende ting her: Først og fremmest er vigtigt at du gør dig nogle tanker om hvor meget det koster. Alt for ofte ser man ejere af virksomheder bruge for mange penge på ting der egentlige ikke burde koste noget. Alt for ofte ser man ejere eller direktører der investerer i sjove ting der eller ikke burde været blevet investeret i hvilket efterfølgende giver økonomiske problem fordi de ikke kan realisere det eller bruge kategorisere det som fast materiel i regnskabet.

Rent kontor

Det er altid vigtigt at holde et rent kontor. Det er vigtigt at holde et rent kontor for flere grunde. Hold det først og fremmest rent for dine medarbejdere og ansatte skyld. Det er yderst vigtigt at de er glade når de tager på arbejde og at de kan blive ved med at arbejde så virksomheden kører rundt. Det viser sig igennem flere undersøgelser og er videnskabeligt bevist at en medarbejder langt hellere vil have bedre kaffe end et større kontor. Dette kan du bruge til din praktiske og økonomiske fordel næste gang du vil forkæle din medarbejder.

Pænt kontor

Ja, det betyder uendelig meget for dine medarbejdere og ansattes arbejdsindsats om deres kontor er rent. Det kan betyde forskellen på medarbejdere der selv skal svinge støvsugeren når de møder ind på arbejde eller om de kan sidde tilfredse og lave deres. Overvej om ikke det er på tide at ansætte nogen der kan gøre rent i stedet for at bede dine medarbejdere om at gøre det. Forestil din at hver af dine fem medarbejdere skal bruge 30 min på at gøre rent om dagen eller hver anden dag, så giver det langt bedre mening at leje en rengøringsmand/dame til to timer hver tredje dag og sørge for der bare er super pænt. Alternativt kan du købe noget der kan hjælpe dine medarbejdere med at holde deres kontor rent.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark