Hvorfor vælge bakkamera til bilen?

//

Der er mange gode grunde til at vælge en bil med bakkamera. 

Med et bakkamera minimerer du risikoen for ulykker i trafikken. Disse ulykker er selvfølgelig dem, som er relateret til, når du bakker. Det kan være rigtig svært at orientere sig 100%, når du bakker. Det kan både være, fordi det er en stor bil du kører i, det kan også være, at udsynet er begrænset, eller blot det med at der er mange sider at holde øje med på samme tid. Derfor er et bakkamera en rigtig god idé, du mindsker risikoen for at påkøre genstande, cyklister, gående eller andet der kan befinde sig bag bilen. Derudover giver det en rar tryghed, at du med et bakkamera kan få frit udsyn bag bilen.  

Men hvad hvis den bil du ønsker at købe ikke har bakkamera?

Tjo, så skal du bestemt ikke være ked af det, fordi det er nemlig ret gode muligheder for at eftermontere et bakkamera. Hvis du tager et kig hos https://www.carvision.dk/bakkamera–monitor/, så vil du finde en masse forskellige muligheder i forhold til bakkameraer – både monitorer og skærme. Derudover kan du se hvilke, som passer til netop din bil. Det kommer bag på mange, at det kræver så lidt at øge din køreoplevelse markant.  

Jeg har fået eftermonteret bakkamera i min gamle bil

Efter jeg fandt ud af, at mulighederne for at eftermontere et bakkamera i en forholdsvis gammel bil var ret gode, skyndte jeg mig at undersøge, om jeg kunne finde noget, som passede til min bil. Det krævede selvfølgelig både kamera og skærm, og når jeg nu alligevel skulle have en skærm, kunne jeg ligeså godt gøre lidt ekstra ud af det, derfor fik jeg i samme omgang også monteret en skærm, som understøtter Apple CarPlay. Jeg er virkelig glad for begge dele – altså både Apple CarPlay og mit nye bakkamera. De giver mig begge en helt anden køreoplevelse. Apple CarPlay er bare super fedt, hvor bakkameraet udover at være fedt, også giver rigtig meget tryghed. Jeg er ikke længere i tvivl om, om der befinder sig noget bag mig, og det er virkelig en befrielse og god komfort.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark