Hyggelig, rolig og billig overnatning i Århus

//

Leder du efter en billig overnatning i Århus, hvor du kan slappe af og nyde roen? Vi tilbyder en række af forskellige værelser for en hyggelig overnatning i top kvalitet i dejlig Aarhus. Du kan vælge imellem forskellige værelser til dit behov: – enkeltværelser, 2 personers værelser, 4 personers værelser, dobbeltværelser. Kommer du for ferie, weekendophold eller firmatur, vores hostel kan garantere en stor og uforglemmelig oplevelse. Vi tilbyder også̊ attraktiv og billig overnatning til håndværkere nær Aarhus, som starter fra 300 kr.

Vores placering

Vi ligger 12,7 km fra Aarhus centrum. Motorvejen og busforbindelser ligger lige udenfor døren. Vi har et dejligt udendørsareal med en stor have og skov, hvor man kan tage en hyggelig gåtur. Du kan frit benytte dig af vores bålplads i skovområdet, vores petanquebane eller blot nyde den rolige atmosfære på en af vores terrasser.

Green Key Hostel

Aarhus Hostel er blevet belønnet med en Green Key certificering. Green Key er turismens internationale miljømærke, det er startet i Danmark og er nu repræsenteret i over 25 lande. Vi gør en ekstra indsats for at beskytte vores miljø. Det betyder at vi fokuserer på at reducere energi og vandforbruget, sorterer affald, anvender miljøvenlige rengøringsmidler, fremmer økologiske produkter og meget mere.

Faciliteter

På Aarhus Hostel får du gratis internet og gratis parkering. Det er også etableret 6 nye parkeringspladser til El-biler, hvoraf to er forbeholdt Greenmobility. Du kan snuppe en Green Mobility el-bil i Bruuns Galleri tæt på Aarhus centralstationen, køre det til Aarhus Hostel og sove. Tage bilen ind igen dagen efter uden bekymring for dyre parkerings billetter.

Du kan bruge vores vaskemaskine og tørretumbler. Det er også muligt at købe morgenmad med 58,- pr. person og leje en babyseng med 100,- pr. ophold fra receptionen. Vores

sengenlinnedpakken indeholder dynebetræk, pudebetræk, lagen samt et stort og et lille håndklæde og det koster 60,- pr. person.
Vi har et hyggeligt spillerum med poolbord, og en automat på kælderen, hvor du kan købe øl, sodavand, chokolade m.m.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores hyggelige rammer.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark