Kan du blive for gammel til at få en sundere livsstil?

//

Ligesom du ikke kan blive for gammel til at se The Julekalender eller at gå på Aalborg Bibliotek, kan du heller ikke blive for gammel til at få en sundere livsstil. Der er mange ældre mennesker, som vil have rigtig godt af at få sig en sundere livsstil, fordi de måske har levet lidt for usundt i en længere årrække. Det er aldrig for sent at få sunde vaner i sit liv.

Alle kan ændre livsstil i dag

Det er ikke kun unge mennesker, der kan få noget ud af at skifte over til en sundere livsstil. Alle kan få glæde af at ændre livsstil, uanset hvor gammel du så er. Det er aldrig for sent at komme i gang med at spise sundere, eller at komme i gang med at droppe de usunde vaner som at ryge eller at drikke for meget alkohol. Har du usunde vaner, som du gerne vil af med, skal du ikke være bange for, at det ikke har en positiv effekt på dig, uanset hvor gammel du så er blevet.

Alder er kun en undskyldning

Tænker du på din alder som et problem, vil det kun være en undskyldning for ikke at lave de ændringer og at træffe de valg, som der skal til for at føre en sundere livsstil. Uanset om du er 20, 50 eller på vej mod de 90, er det ikke for sent at komme i gang med at spise flere grøntsager eller at motionere noget mere. Selvom det kan være lidt sværere at dyrke motion som 90-årig, betyder det ikke, at det ikke kan lade sig gøre, eller at du ikke har gavn af det, selvom du er kommet op i alderen.

En sund livsstilsændring kan give dig flere år at leve i

Hvis du vælger at droppe de usunde vaner og at skifte over til en sundere livsstil, kan du jo måske være heldig at få en lang række flere år at leve i. Stopper du eks. med at ryge eller at spise alt for usundt, kan det jo være, at du ender med at leve i nogle flere år, bl.a. fordi du også holder nogle sygdomme for døren ved at skifte over til at drikke vand og spise grøntsager. Så ønsker du at blive her lang tid endnu er det bare med at få nogle sundere vaner ind i dit liv.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark