Køb kæledyr under bæredygtige forhold på Dyreportal.dk

//

Salg og køb af hunde under bæredygtige forhold

Det er utroligt givende at have en hund. Det er menneskets bedste ven, og kan give utrolig meget glæde i hverdagen. Selvfølgelig kræver det også utrolig meget arbejde og engagement, men det er noget som man som hundeejer skal have indstillet sig for, inden man køber hunden. Arbejdet der følger med, kan også være en glæde i sig selv. Hunde er populære, og af en god grund. Da mange køber hunde, er der også flere og flere hunde til salg, og folk der sælger dem. Men der er mange ting som man skal være opmærksom på og forholde sig til, både inden man køber hund, og når man skal til at købe den. Du kan nemt finde hunde til salg online.

Hundesælgere og hunde til salg

Der er mange steder som opdrætter hunde kun til salg. Hvilket kan være helt fint og reelt. Men desværre er der også mange steder med hunde til salg, som opdrætter hunde på dårlig vis, kun for at tjene penge på dem. Derfor er det vigtigt at man informerer sig og køber hunde, som kommer fra et godt sted. Dette er ikke kun for at være sikker på at man får købt sig selv en god og sund hund, men også for at man ikke støtter de dårlige hundeopdrættere i deres arbejde, så at de kan fortsætte. Nogle måder at man kan gøre sig sikker på at hundene kommer fra et godt sted, er at man kan komme og besøge den gravide hund, eller hvalpene og moderen når de er født. Ved at møde moderen og se at hun har det godt og er sund, kan du være meget mere sikker på at de kommer fra et godt sted, og at dem der sælger hundene, er ordentlige. Nogle steder kan du ikke se moderen, eller kun få nogle billeder af hende, og du må ikke komme og besøge dem. Her kan du risikere at de bare kommer med hunden til dig, og du så her ikke kan vide hvilket sted den egentlig kommer fra. Her kan moderen blive behandlet som intet andet end rugemaskine, og ikke have det godt. Såvel som hvalpene også kan have været behandlet skidt. Det kan være hunde importeret fra polen eller andre steder også. Der er altså flere ting at lægge mærke til og være opmærksom på med hunde til salg. Men der er også rigtig mange rigtig gode og ordentlige steder. Her har hundene haft det godt, og moderen er en fast hund i hjemmet, og måske også faren til hvalpene.

Nogle hjem opdrætter altså hunde for at sælge dem, men på en god måde som der er intet galt i. Der er sundt for en hunkønshund at få hvalpe mindst en gang, ikke at de skal, men det kan være sundt for dem. Der er også mange sider som kan henvise til gode og bekræftede steder som har hunde til slag, så du på den måde kan være helt sikker på at du får din nye hund fra et godt sted.

Find dit kæledyr på dyreportalen
Dyreportal.dk bruger en masse forskellige værktøjer til at gøre deres produkt mere bæredygtigt. En af tingene for at skåne miljøet er de benytter sig af brugt arbejdstøj.
Virksomheden har mange forskellige tiltag og tager ansvar. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark