Kør til og fra arbejde med stil

//

For mange mennesker er det en daglig rutine at tage offentlig transport eller cykle på arbejde. Der kan nemlig være lang afstand imellem bopæl og arbejdsplads. Sommetider kan det dog være begrænsende, hvis kæden er hoppet af, eller at toget går på et bestemt tidspunkt. Der findes dog en række muligheder for at få mere fleksibilitet ind i hverdagen, når det gælder transport. At eje sin egen bil er måske ønsketænkning, men man kan jo starte et sted.

Et sted at starte er hos Fleasing.dk. Et stærkt og serviceminded firma, der består af et team med passion for biler og flair for tal. Nøgleordene er kvalitet og høj service, og de sikrer dig en grundig vejledning igennem hele processen.

Flexleasing er ideelt
Som potentiel førstegangsleaser har du brug for at føle dig tryg i dit kommende bilvalg. Hos Fleasing er leasingperioden oftest 12 måneder, men der kan indgås aftaler alt efter behov. Hvad enten du er til BMW, Audi eller Porsche, så er du godt stillet hos Fleasing. Med et bredt udvalg inden for bilmærker og diverse leasingformer såsom privat split, erhvervs, sæson- og flexleasing er der noget for enhver smag.

Hvis du ønsker at suse afsted i en bil af yderst høj kvalitet, så er flexleasing den rette løsning for dig. Flexleasing er fyldt med fordele. Du slipper bl.a. for at betale afgift. Det betyder, at der betales en månedlig afgift på bilen. Denne afgift bliver fastsat alt efter bilens værdi og alder, og det giver uden tvivl et vist råderum til andre ting på budgettet.

En anden fordel ved flexleasing er en overskuelig udbetaling. Udbetalingen på en flexleasing-aftale er en sikkerhed for værditabet og afskrivningen på bilen. Når du køber en bil kontant betales hele beløbet på forhånd, og der vil forekomme et tab, når bilen sælges igen. Det er helt modsat ved flexleasing. Her betales der nemlig kun for afskrivningen på bilen og ikke hele bilens pris.

Bliv tryg med en garantiforsikring
Det er vigtigt at være velinformeret, når man skal tage et økonomisk valg. Hos Fleasing sker det via en tæt dialog, hvor du bliver guidet fra A til B af de dygtige medarbejdere. Ud over det brede udvalg af biler og de mange leasingformer, så tilbyder Fleasing også en garantiforsikring. Sort på hvidt betyder det, at du slipper for at skulle finde pengepungen frem og betale uforudsete værkstedsregninger. Det kan lade sig gøre, da Fleasing indgår et samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa. Derved kan du trygt og sikkert køre til og fra arbejde i din næste drømmebil.

Er du i tvivl om, hvilken bil der skal få dig godt kørende, så tøv ikke med at kontakte leasingfirmaet. Medarbejderne sidder klar til at hjælpe dig på vej, hvis du har yderligere spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler. Og vigtigst af alt imødekommer de dit individuelle behov således, at du kan få opfyldt bildrømmen til en fornuftig pris.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark