Lev bæredygtigt med teknologi

//

Det er ingen hemmelighed, at teknologi kan være en stor klimasynder. Vi lever dog samtidigt i en tid, hvor det er svært at fungere uden teknologi i form af telefon, iPads og tablets. Du kan dog gøre en hel del for at leve meget mere bæredygtigt med teknologien. Læs bare med her.

Lev mere bæredygtigt med teknologien gennem beskyttelse

Du kan leve langt mere bæredygtigt med din teknologi i hverdagen, hvis du sørger for at passe på din teknologi. Teknologien i dag er ikke lavet til at skulle holde mange år, men du kan forsøge at tage dine forholdsregler, så din telefon eller tablet kan overleve så mange år som overhovedet muligt. Det er både en økonomisk investering, men altså bestemt også en bæredygtig investering.

Beskyt din telefon eller tablet med skærmbeskyttelse

Der findes et stort udvalg af tablet tilbehør og tilbehør til din mobil, som blandt andet kan hjælpe dig med at passe på dine ting. En form for tilbehør er fx skærmbeskyttelse. Måske du også kender det under navnene beskyttelsesglas eller panserglas. Skærmbeskyttelse er et lille glas, som placeres på skærmen på din telefon eller tablet. Man kan faktisk næsten ikke se, at det er på. Glasset kan afhjælpe ridser og lignende på skærmen, men kan faktisk også modstå mange slag, hvis du skulle være så uheldig at tabe din telefon eller tablet. Man kan dog sige, at et beskyttelsesglas virker på samme måde som en cykelhjelm. Hvis det først har fået et slag, kan du ikke være sikker på, at det også vil have samme beskyttelseseffekt næste gang, at uheldet kan være ude. Hvis dit beskyttelsesglas er flækket eller har været tabt, bør du altid udskifte det med det samme.

Beskyt din telefon eller tablet med cover 

Et cover til både din mobil eller tablet er et must. Det er klart den bedste beskyttelse, som kan modstå mange slag og ridser. Udover at være en beskyttelse bruger mange også covers til at personliggøre deres telefon eller tablet. Du kan eksempelvis vælge et cover med din yndlingsfarve eller med et flot mønster. Et cover kan også være praktisk i den forstand, at det kan have fx indbygget kortholder. Så ved du altid, hvor du kan finde dine kort, hvis du har glemt at få pungen med afsted. Covers kan også have andre praktiske funktioner i form af noget materiale. Noget materiale gør det faktisk næsten umuligt at tabe genstanden. Andre covers dækker ikke kun bagsiden af din mobil eller tablet, men har også beskyttelse som dækker selve skærmen. Det kan være smart, hvis du ofte har dine ting i lommen eller i en taske, så du undgår ridser på skærmen. Ikke desto mindre er det selvfølgelig altid en god idé at have et beskyttelsesglas på, ligegyldigt hvilket cover du har. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark