Løs støvproblemer på lager med en professionel fejemaskine

//

Arbejder du for, eller driver du en virksomhed med et stort lager, har du formentlig oplevet problemer med støv. Det er umuligt at holde væk, men det behøver ikke være umuligt at få det fjernet. Med en professionel fejemaskine kan du nemlig fjerne alt det støv der formår at samle sig rundt omkring. Samtidig slipper du for at skulle yde det fysiske arbejde, som du ellers skulle via den traditionelle metode med kost. En professionel fejemaskine leverer rengøring af højeste kvalitet på en yderst effektiv og bekvemmelig måde.

Walk-behind eller Ride-on fejemaskine – hvad skal du vælge?

Fejemaskiner er yderst alsidige maskiner, som kan løse en lang række rengøringsopgaver under forskellige forhold. Derfor er der også stor variation inden for fejemaskiner, som dækker de forskellige behov. Der findes nemlig både manuelt skubbede modeller, walk-behind maskiner og sidst men ikke mindst ride-on maskiner.

De billigste modeller drives manuelt ved at skubbe maskinen frem, hvilket kan være en løsning for de helt små lagre, men vil ikke kunne anbefales til meget mere end det.

Hvad passer til dit behov – batteri eller benzindreven fejemaskine?

Når der er tale om mere omfattende rengøringsopgaver, bør du nemlig kigge på de energidrevne maskiner. Der findes her både batteridrevne og benzindrevne modeller, som begge har sine respektive fordele og ulemper.

De batteridrevne maskiner er gode til små- og mellemstore arealer, som de i de fleste tilfælde vil kunne klares på en enkelt opladning. Desuden har de fleste batteridrevne fejemaskiner en indbygget opsamler. Det betyder at maskinen vil feje støvet ind under sig og op i opsamleren, og på den måde være med til at skåne dine omgivelser. 

Derudover kan de batteridrevne modeller anvendes både på indendørsarealer og udendørsarealer i modsætning til benzindrevne maskiner, som ikke må anvendes på lukkede indendørsarealer. 

Så arbejder du på et lukket lager uden tilstrækkelig udluftning, vil det altså være en batteridrevet fejemaskine, du skal have fat i. 

Udluftning er vigtig ved benzin-fejemaskiner

Hvis der derimod er tilstrækkelig udluftning på jeres lager, kunne en benzindrevet model sagtens være et emne. De er nemlig som regel en del kraftigere og kan derfor dække større rengøringsopgaver mere effektivt. Så er der tale om et ekstremt omfattende lager, kan en benzindrevet fejemaskine sagtens være den bedste løsning for jer. 

Hvilket mærke skal du vælge?

Hvordan end dig og dit lagers behov ser ud, vil det uden tvivl være et som tyske Kärcher vil kunne løse. De er førende på markedet inden for fejemaskiner, og har et yderst bredt udvalg af forskellige maskiner, så du er sikker på at finde den der passer bedst til dine personlige behov. 

Så er du klar til at få styr på jeres lagers støvproblemer, så invester i en professionel fejemaskine i dag!

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark