Mælkesyrebakterier – Hvordan skal man lige forholde sig?

//

Jeg har fornyligt født og i den forbindelse har jeg været meget i tvivl omkring mælkesyrebakterier, og hvordan jeg skal forholde mig til det. Jeg har erfaret, efter at jeg er blevet mor, at man kan blive utrolig usikker på mange ting, og at det kan være virkelig svært at vide, hvad der er rigtigt, men jeg er generelt ret god til at mærke efter min mavefornemmelse. Netop i forhold til det at være mor, tror jeg det er rigtig vigtigt at mærke efter, fordi jeg har virkelig lært, at man som forældre og særligt mor i den første periode, er den som kender sin baby aller bedst, og derfor er det også virkelig vigtigt at lytte til sin mavefornemmelse. Når det så er sagt, er det selvfølgelig også rigtig vigtigt, synes jeg i hvert fald, at supplere denne mavefornemmelse med fakta og gode råd fra andre. Det er også derfor, at jeg selv har været inde og læse en masse om mælkesyrebakterier baby, da jeg havde et behov for en masse viden, som kunne supplere min mavefornemmelse. Jeg har i den forbindelse fundet frem til Semper, som jeg også glædeligt er kunde hos i forvejen, og bruger af deres andre produkter. 

Hos Semper har de produkter til maven, som indeholder probiotika, hvor de mest almindelige bakterier der bruges er mælkesyre bakterier. De produkter jeg er stødt på, som indeholder mælkesyrebakterier, er Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier, Semper dråber med mælkesyrebakterier og Semper tyggetabletter. De indeholder alle tre den naturlige mælkesyrebakterie L. reuteri Protectis, som der findes naturligt i tarmen og i modermælk. Jeg har valgt at købe Semper dråber med mælkesyrebakterier, de er laktosefri og er helt fri for mælkeprotein, så selv børn med komælksproteinallergi kan bruge disse. 

Semper dråber skal doseres med fem dråber pr. døgn, dette er uafhængigt af alder og vægt, hvilket gør det super nemt. Ved denne dosis giver det et indtag af 100 millioner levende L. reuteri Protectis. 

Jeg plejer at købe en flaske med 10 ml i, og da fem dråber svarer til mellem 0,15 og 0,20 ml, så har jeg til mellem 50 og 66 doser pr. flaske. Hvilket svarer til 1,5 til 2 måneder. 

Dette passer helt fint, da holdbarheden er 3 måneder, når flasken er åbnet.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark