Miljøvenlig fest

//

Tiden er kommet, der skal holdes en fest for dig og dine nærmeste. Der skal til at planlægges hvad der skal ske af aktiviteter, og hvad der skal serveres. For mad og en sjus er jo noget der skal være til en fest. Om du kender dem der er inviteret godt eller dårligt er fuldstændig ligegyldigt. Vi samler nogle tips i denne artikel, som kan give dig inspiration til din næste fest, med et bæredygtigt twist.

 

Forfest

En forfest skal være med til at sætte en stemning, og få varmet gæsterne lidt op til hvad der kommer efter. Derfor kan man med fordel undersøge om ikke man kan lave nogle lege, som ikke kræver andet end eksempelvis en græsplæne. Alt for at prøve at skære så meget ned på forbruget, dette vil gavne naturen og miljøet. 

 

Hoved Arrangement

Nu kommer man til aftenens store højdepunkt. Dette skal være det hele arrangementet har ventet på, og nu gælder det at man har fundet noget rigtig sjovt for alle. Det afhænger selvfølgelig af hvilken fest man skal holde. Der er jo stor forskel fra om man skal holde en polterabend i københavn, eller en kom sammen fest. Man kan sagtens tænke miljøvenligt til hoved arrangementet, det kræver nogle gange bare at man tænker en smule ud af boksen. Ligesom forfesten, kan man her undersøge om ikke man kan skære ned på forbruget, eller lave en aktivitet udendørs. Man kan med fordel undersøge om ikke man kan finde noget indenfor gå afstand, så man dermed sparer på transport. 

 

Efterfest

Sidst på aftenen eller dagen, kan man med fordel finde nogle aktiviteter som kan give det sidste skud af energi til gæsterne. Det kan være man har haft nogle fysiske aktiviteter i gang, og gæsterne er trætte. Her kan man med fordel servere noget sundt og energifyldt, som kan give en lille hjælpe hånd. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark