Nye smykker af gamle smykker – Omsmelt dit guld i Silkeborg

//

Har du en vielsesring fra dine bedsteforældre, eller et gammelt og værdifuldt arvestykke som du ønsker at give nyt liv? Så er det muligt med en omsmeltning af guld så dine gamle smykker igen kan få liv. Her vil du give nyt liv til gamle smykker, du får et helt nyt unikt smykke som kun du ejer og derudover bidrager du også med en god gerning til miljøet ved at genbruge materialerne. Det nye smykke kan også igen gå i arv og når dette smykke om mange år måske igen trænger til at blive frisket op, kan næste generation få omsmeltet og lavet endnu et unikt smykke. Ofte har smykker og især smykker der er arvet og gået gennem flere generationer en stor affektionsværdi, derfor er muligheden for omsmeltning af guldet noget der betyder rigtig meget for mange mennesker. Ofte ender smykker også bare i skuffen selvom man er rigtig glad for smykket, det ser bare ikke pænt ud mere.

Det er ikke kun ringe der er muligt at få smeltet om, det kan gøres med alle slags smykker. Hos Nordmark Guld smeltes smykkerne på eget smykkeværksted i butikken, hvilket gør at der ikke er nogen mellemled mellem smykket og kunden, og dermed er du som kunde sikret troværdighed og kvalitet i hele processen.

I tusinder af år har guld haft en enorm værdi for mennesker og det er blevet ledt efter i alt den tid der har været kendskab til værdien. Smeltning af metaller her inkluderet guld markerede slutningen af stenalderen. Metaller som guld, kobber og sølv har relativt lave smeltepunkter og herefter kom evnen til at støbe og smede metallerne, det var her bronzealderen blev født.

Med gulds lave smeltepunkt er det muligt at smelte sit guld derhjemme, dog kræver det en guldsmed at få omsmeltet det til nye smykker. Dette kræver specielt værktøj og snilde for at kunne få smykkerne til at fremstå kvalitetsrige, unikke og sørge for at smykket lever op til kundens ønsker.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark