Ønsker du også en bæredygtig fremtid? Køb digitale computerspil

//

Det ser ud til, at alting bliver digitalt i disse dage, og det gælder også for videospilindustrien. At købe en fysisk kopi af et videospil er ofte forbundet med en stor miljøbelastning – fra spild af blæk på emballage til at skabe mere elektronisk affald, der ender på lossepladser. Heldigvis findes der nu virksomheder, der tilbyder bæredygtige muligheder for at købe spil. Joybuggy.com tilbyder et omfattende udvalg af miljøvenlige spil til overkommelige priser! De har også tips om, hvordan man spiller computerspil på en bæredygtig måde! Så hvis du ønsker at spille computerspil på en bæredygtig måde, så tjek Joybuggy.com ud!

Hvem er Joybuggy?

Joybuggy er en onlineforhandler med et udvalg af miljøvenlige og digitale computerspil og software til PC, Mac og Linux-platforme. De er beliggende i Holstebro, og har med fokus på at gøre computerspil mere miljøvenlig, ved at tilbyde det hele online, fri for materialer, fri for transport.

Du kan læse meget mere om firmaet og deres koncepter, hvor de også nævner tips om, hvordan man spiller videospil på en bæredygtig måde!

Hvorfor er det en miljøvenlig måde?

Køb af digitale kopier af computerspil har kun en lille miljøpåvirkning sammenlignet med fysiske kopier. Der er ingen spildte blækpatroner eller spild af papir på emballagen, og der er ikke behov for at oprette en fysisk disk. Der er også mindre elektronisk affald, fordi du ikke har nogen tomme diske liggende!

Der er heller ikke nogen transport forbundet med din handel. Hvis du køber et computerspil online i en anden butik, vil du få spillet leveret i fysisk form, enten i dit lokale posthus eller i din postkasse. Denne transport er unødvendigt, når du handler pc spil hos Joybuggy. For når du handler et spil, eller et software hos dem, så modtager du dit køb online. Hér kan vi altså tale om hurtig, og stabil levering, for det hele foregår ganske automatisk.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark