Quick-guide til flytning – sådan holder du overblikket!

//

En flytning kan være et stort projekt. Brug denne guide til at hjælpe dig med at holde styr på alt, så processen bliver så gnidningsløs som muligt.

Mange mennesker er nødt til at flytte på et tidspunkt i deres liv. Og selv om det kan være en spændende tid, kan det også være meget stressende. Der er meget at tænke på og organisere, og det er let at føle, at man konstant løber rundt og forsøger at holde styr på det hele.

Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig! I denne guide giver vi dig nogle gode tips til, hvordan du kan holde styr på tingene, når du flytter. Så hvis du føler dig lidt overvældet ved tanken om at flytte, så tag en dyb indånding og læs videre. 

For det første skal du gøre op med dig selv kan du flytte alle dine ting selv med hjælp fra familie og venner eller bør du hyre et flyttefirma, som kan hjælpe dig med opgaven.

Når du har klarlagt det, kan du begynde at lægge en plan for din flytning. Sørg for at sortere dine ting først, der er altid noget, som kan smides ud. Og der er ingen grund til at flytte med “affald”, derfor er en flytning også altid et godt tidspunkt at få ryddet lidt op på. 

Når du har det på plads, kan du begynde at danne dig et overblik over, hvad der kan pakkes sammen. Her skal man tænke over, at kasserne ikke skal blive for tunge. Et godt hack kan være at pakke porcelæn og sengetøj/håndklæder i samme kasse. På den måde blander også du noget tungt og noget let, og du kan bruge tekstilerne til at beskytte porcelænet, så skal du heller ikke bruge penge på indpakning.

Når du har styr på det, er det i gang med at pakke det hele. Derefter skal du tænke over, om der skal være et system i, hvad der flyttes først. Hvad skal ind i skabene først og sidst. Sørg for at have en rækkefølge. Det vil gøre det let for dig, og du vil spare tid i sidste ende. Til slut så gør dig selv den tjeneste at pakke ud undervejs. En masse flyttekasser i en bunke kan være enormt frustrerende.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark