Rogelli Cykeltøj

//

Rogelli Sportswear er etableret i 1974 i Noord-Brabant, som er en del af selve hjertet i hollandsk cykelsport. I 1992 overtog den tidligere Tour de France rytter Rini Wagtmans virksomheden, og Rogelli blev dermed en del at GOWA Sportswear BV.

Rini Wagtmans deltog i alt 4 gange i Touren, hvor han bl.a kørte for det berømte Molteni hold, der havde Eddy Mercxx som kaptajn. Han opnåede at køre i den gule førertrøje, og tog tre etapesejre i perioden 1970-72 indtil en hjertefejl satte en stopper for hans lovende karriere.

 

Passion for cykling

Rini Wagtmans havde dog stadig en stor passion for cykelsport, og han besluttede derfor at starte en produktion af cykeltøj. Med sin indgående viden omkring hvordan det perfekte cykeltøj skulle føles og se ud, blev hans mission at producere det bedst mulige tøj til cyklister. Resultatet er cykeltøj i høj kvalitet, og med fokus på både komfort og funktionalitet.

 

Familievirksomheden

I 1996 overtog Rini’s ældste søn, Marijn Wagtmans virksomheden. Under hans ledelse opstod der hurtigt nye muligheder, og Rogelli voksede til en internationalt orienteret virksomhed. 

Den stigende fokus på e-handel og online markedsføring bragte 3. generation af familien i spil. I 2018 overtog børnebørnene Melvin og Michael Wagtmans driften af virksomheden. Melvin i en rolle som CEO med ansvar for organisation m.m og Michael som kreativ direktør med ansvar for produktudvikling, design m.m.

Den seneste udvikling har medført at Rogelli ikke længere kun fokuserer på cykeltøj, men også funktionelt sportstøj til bl.a løb, triatlon og fitness.

 

Fremtiden

Siden 3. generation overtog virksomheden Rogelli, har der være fokus på at skabe en bæredygtig fremtid. Missionen er fortsat at kunne producere funktionelt og komfortabelt sportstøj til både motionister og professionelle, og alle ind i mellem.

Rogelli’s slogan “Enjoy the distance” handler om at kunne dyrke sin sport i den optimale beklædning.

Når du køber Sportstøj fra Rogelli bliver du en del af deres historie, historien om at kunne nyde din sport 100%.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark