Sådan får du en livsstil med mere ro omkring dig

//

Er der knald på i dit liv, og har du svært ved at finde ro i en hektisk hverdag, kan det være en rigtig god idé at undersøge muligheden for en mere tilbagelænet livsstil, uden at du hverken behøver at gå ned på ambitioner eller din karriere.

 

Det er vigtigt at passe på sig selv i sådan en travl verden, som vi har os nu om dage. Ellers ender du med at brænde dit lys i begge ender. Her får du tre gode råd til, hvordan du kan få en lidt mere rolig livsstil.

Husk at tage ferier

For det første kan det være en rigtig god idé at huske at tage ferier. Gerne flere om året, så du har mulighed for jævnligt at koble helt fra og tænke på noget andet i en forlænget weekend, en uge eller to.

 

Her skal alt slukkes, inklusiv din telefon, din Simply webmail, eller hvad du nu ellers bruger til at holde dig orienteret og online i løbet af en arbejdsuge. Du skal koble helt fra – ellers virker ferien ikke efter hensigten.

Undgå at presse dig selv så hårdt

Dernæst kan det være en rigtig god idé ikke at presse dig selv alt for hårdt, hvis du er typen, der har for vane at gøre det. Presser du dig selv alt for hårdt, ender du også hurtigt med at få stress eller andre følgesygdomme, som kommer af et alt for hårdt skema og arbejdsliv.

 

Det kan være svært at lave om på dette, især hvis du har været vant til det, siden du sad med en procent lommeregner på skolebænken. Men det kan være godt at få gjort op med det, især hvis du netop har udfordringer med eks. stress.

Vælg hobbyer der giver dig ro

Til sidst kan det være en rigtig god idé at vælge at få dig en hobby eller to, som kan være med til at give dig noget mere ro, hvis du ikke selv er god til at finde den.

 

Det kan være, at du skal i gang med at dyrke yoga eller at meditere. Måske skal du begynde at træne eller at vandre. Det kan også være, at vinterbadning er lige noget for dig.

 

Der er mange forskellige hobbyer, som samlet eller hver for sig kan hjælpe dig med at finde noget mere ro i og omkring dig selv i en hektisk hverdag.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark