Sådan holdes et bæredygtigt økologisk bryllup

//

Den grønne linje, all the way? Er du på vej med et ønske om at holde et så bæredygtigt bryllup som muligt – så går i ind for sagen på den helt rigtige måde. Det er desuden et tema der holder og som er oppe i tiden. Vi har skrevet gode ideer til hvordan i kan inddrage økologi og genbrug i jeres bryllup, på en måde så det vil blive husket for altid. Tillykke og glæd jer til at invitere gæsterne til et miljørigtigt bryllup!

Genbrug til bryllupsfesten

Når der skal passes på miljøet ,så er det godt at genbruge. Det klares godt ved ikke at bruge ting som smides ud efter brug – naturligvis. Med de mange ventede gæster så kan i med fordel leje alt til dækning af bordet. Ingen plastikkopper, plastiktallerkner, plastglas osv. Den slags kan lejes med sammen med fx teltet. Så vil i gerne have, at det skal være fint og samtidig bæredygtigt så er det en god mulighed.

Har i ikke brug for at det skal være så fint og planlægger og afholde bryllup selv? – så kunne det være en mulighed at købe service i den lokale genbrugsbutik og sælge det igen bagefter.

Der er også mulighed for at købe dug og servietter mv. som er produceret af genbrugsmaterialer eller som er bionedbrydeligt.

Papir til invitationer, sange og taler

Naturligvis holdes der taler – print på genbrugspapir, eller læs op fra en ipad.

Festsange, print gerne på begge sider. Find hjælp til bryllupssange og bryllupstaler hos festsangetaler.dk

Invitationer – inviter gerne via facebook, det vil være uden papir og transport

Økologisk bryllupsmiddag

Køb naturligvis alt mad og drikke økologisk, her kan miljøet virkelig kan mærke, at der bliver gjort noget. Sørg for at tomme glasflasker kommer det rigtige sted hen, og køb så lidt som muligt indpakket i plastik.

Økologisk grønt, frugt, kød og drikke smager også bare langt beder.

Støtte lokale gavner miljøet?

Det gavner miljøet hvis i køber ind til jeres bryllup hos lokale. Det sparer ofte meget på transport, find derfor også gerne jeres band til bryllup i blandt lokale, hvis i bor i Jylland, så vælg et band fra Jylland.

Bryllupskørsel i en EL bil? Der er så mange lækre biler at vælge imellem så en EL bil kan saktens opfylde alle behov.

Den lokale:

  • Tryllekunstner
  • Komiker
  • Fotograf

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark