Sådan renser du ansigtet

//

Det er ikke kun som bumsefyldt teenager, at det er vigtigt at rense og pleje sin hud. Vi har alle brug for at passe godt på vores hud, der ellers hurtigt kan gå i udbrud eller blive slidt og grim. Det gælder ikke mindst huden i ansigtet, som først og fremmest er tynd og skrøbelig, men som også er den vi møder meget af verden med. Efter en lang dag, er det derfor ikke så mærkeligt, at ansigtet er fyldt med skidt, døde hudceller og måske en smule makeup. Hvis den slags får lov at sidde, slider det på huden i ansigtet.

Sådan renser du ansigtet

Heldigvis er det slet ikke så svært at rense ansigtet. I udgangspunktet har du nemlig bare brug for en såkaldt face wash, altså en ansigtsrenser. En face wash er bare en slags creme, der kan hjælpe dig med at vaske ansigtet grundigt efter en lang dag. Det er nemlig sjældent hverken grundigt eller sundt nok for huden at gøre det med varmt vand og sæbe.

 

Hvis du bruger din face wash hver dag, vil du altså hurtigt kunne se resultater. Du vil kunne se, hvordan du efterlader beskidt vand og face wash i vasken, men til gengæld vågner op og møder verden med et rent og strålende ansigt.

Find den rette face wash

Desværre er det ikke nok bare at finde den billigste face wash. Du bør nemlig være ganske forsigtig med det produkt, du gnider i ansigtet hver eneste dag, og desværre er der alt for mange produkter, der vil meget mere end face wash. For eksempel er der foruroligende mange produkter, der kalder sig selv face wash, men som indeholder parfume eller andet, der bare udtørrer din hud. Selvom produktet altså renser din hud, er resultatet altså ikke meget bedre. Derudover bør du også overveje din hudtype.

 

Nogle har en skrøbelig eller i forvejen tør hud, mens andre har tilbagevendende problemer såsom bumser. Det er altsammen ting, du bør have i mente, når du køber face wash. Der findes nemlig med garanti en face wash lavet til netop dig. Om ikke andet kan du i hvert fald købe en face wash, der ikke udtørrer huden, og som efterlader den både pænere og sundere.

Begynd din daglige ansigtsrensning

Når først du har fundet den helt rigtige face wash, kan du begynde på din daglige ansigtsrensning. Der er ikke nødvendigvis regler, der kan eller bør gøre sig gældende for alle. Hvis blot du husker at rense ansigtet hver aften med din face wash og eventuelt en såkaldt ansigtsbørste, kan det dog ikke gå helt galt.

 

Efterhånden vil du måske opleve, at det ikke er nok. Du har måske nok en renere hud, men det vil blot gøre de andre problemer såsom hudorme mere tydelige. Behandling med andet end bare face wash kan altså være vigtigt for at opnå den perfekte hud. En god face wash er dog et stort skridt på vejen.

 

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark