Slip for sundhedsskadelige stoffer i din solcreme

//

Vi bruger hudplejeprodukter som aldrig før, og derfor skal vi med god grund også være opmærksom på, hvad det egentlig er, vi propper på vores hud. Huden er det største organ, men huden er også utroligt sart. Derfor skal man generelt passe på med ikke at udsætte sin hud for alt for mange skadelige stoffer. Det kan skabe rødme, kløe eller allergiske reaktioner. Inden du begynder at anvende et nyt hudplejeprodukt, bør du altid gå stille frem. Det kan være en god ide at smøre lidt på din arm, så du kan se, om du reagerer på nogen måde. Du kan også gå efter produkter, der er uden for sundhedsskadelige stoffer og i stedet er baseret mere på naturlige indholdsstoffer.

Det er vigtigt at beskytte sig mod solen

Generelt er det altid en god ide at beskytte sig mod solen. Det kan være i form af at dække sig til med tøj og at anvende solcreme. Du bør faktisk overveje at anvende solcreme som standard hele året, hvis du skal udendørs i flere timer – ja, også i vintermånederne. Det kan være, at der går noget tid over efteråret, hvor du ikke bliver eksponeret så meget for solen, og derfor kan den pludseligt virke kraftig på din hud, hvis du går en lang tur om vinteren i solskinsvejr.

En god hudcreme med solfaktor er derfor ideelt. Klik ind og læs mere her, hvis du ønsker at finde en god solcreme helt uden sundhedsskadelige stoffer. Det vil din hud takke dig for – både for ikke at blive udsat for diverse stoffer, men i lige så høj grad fordi du passer godt på den og ikke udsætter den for skadelige stråler fra solen.

Når du beskytter dig mod solen skal du ikke også risikere skadelige stoffer

Der findes utroligt mange forskellige solcremer på markedet, og det er ganske enkelt rart at vide, at når man vælger en solcreme, så skal man ikke bekymre sig om eventuelle skadelige indholdsstoffer. Man anskaffer sig jo netop solcreme for at beskytte sig mod en ting, og så er det helt logisk, hvis det så er skadeligt for andre ting i stedet. Solcreme uden skadelige stoffer er derfor det, du bør gå efter, og du finder det, hvis du klikker ind via linket i forrige afsnit.

Vælg den rette SPF til netop din hud

Når du skal finde en solcreme, skal du tænke meget på din hud. Det kan være, at du har en meget lys hud, og derfor bør vælge en solcreme med høj faktor. Solfaktoren er angivet med et SPF-nummer. Jo højere nummeret er, jo mere beskyttelse yder solcremen. Personer med en mørk hud er i større grad beskyttede mod solens stråler, og de kan naturligt opholde sig længere ude i solen uden fx at blive skoldede. Det anbefales dog altid at anvende en solcreme, men her kan en person med mørkere hud nøjes med en solcreme med en lavere faktor. Det kan være, at du er nødt til at prøve dig frem.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark