Smukke smykker med rav

//

Rav er meget fine stykker af små gyldne klumper. De er helt oplagte at anvende til smykker, hvor smykkerne vil få et betagende udtryk, som mange vil kigge langt efter. Derfor finder man da typisk også rav i mange typer af smykker. Uanset hvilken smykkeforhandler du besøger, kan du være sikker på, at du kan få smykker med rav. Rav er sjældent, og derfor er prisen da også tilsvarende. Her skal du også altid betale mere jo større stykket eller stykkerne af rav er. Du kan se mere her, hvis du vil se forskellige smykker med rav.

En fingerring med fine og personlige detaljer

Du kan f.eks. få en meget fin fingerring med små personlige detaljer. En fingerring er ikke typisk et særligt stort smykke, og derfor vil stykkerne af rav også være tilsvarende små. Men det kan også være det, der er med til at gøre smykket ekstra spændende og fint.

En ring sidder jo placeret på din hånd på en sådan måde, at uanset hvad du laver med dine hænder, vil en ring kunne skabe blikfang. Og særligt den gyldne udsmykning i form af et stykke rav kan skabe opmærksomhed, der ikke er til at overse.

En flot halskæde med et betagende vedhæng

Halskæder kan du naturligvis også få i mange forskellige størrelser og udgaver. Du kan få helt enkle med et enkelt vedhæng af et stort og flot stykke rav. Du kan også få større halskæder, der består af mange stykker af rav, der løber op ad kæden. Disse kan være meget betagende, og det kræver da sin påklædning at bære sådan en halskæde. Du kan altid prøve den i en butik, før du vælger at købe den, hvis du er i tvivl, om de helt store udgaver bliver for voldsom et smykke til dig.

Et armbånd med mange små sten af rav

Armbånd er også enormt populære, og her kan du ligeledes få både enkle armbånd med primært et enkelt stykke rav. Du kan også få armbånd, hvor der hele vejen rundt er stykker af rav. Disse kan være smarte, da et armbånd sjældent sidder fast om håndledet. Og derfor vil det skifte i løbet af dagen. Når der derfor er placeret stykker af rav hele vejen rundt, kan det nærmest ikke ende med at sidde forkert. Armbånd er også et smykke, der kan bruges af både kvinder og mænd.

Muligheder for personlige smykker

Hvis du har fundet dit helt eget stykke rav, kan du også altid gå til en guldsmed for at høre nærmere om mulighederne for at få lavet det til et fint smykke. Det bliver stort set ikke mere personligt, når du får lavet et stykke rav, du selv har fundet, om til et smykke du selv kan bære. Det giver desuden også anledning til mange spændende snakke, når folk får øje på dit smykke, og spørger ind til det. Og så er det jo også en sjov historie at kunne fortælle, at du selv har fundet det rav, som er blevet anvendt til smykket.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark