Sonnerupgaard Gods – plads til både fest og ferie

//

Sonnerupgaard Gods ligger midt på Sjælland og tilbyder næsten alt, hvad hjertet begærer. De har et hav af forskellige lokaler til rådighed, hvis du for eksempel leder efter det næste sted til din fest. Trækker hverdagen tænder ud, og trænger du til et lille pusterum, så kan du også vælge mellem flere forskellige ferietyper på godset. Godsets lokation indbyder til en gåtur i nationalparken Skjoldungernes Land, hvor der blandt andet kan holdes picnic under Tycho Brahe-træet eller man kan spadsere en tur op ad Kongestien. Mulighederne på Sonnerupgaard Gods er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Er du i tvivl om, hvor du skal holde din næste fest?

Efter at du har tjekket Sonnerupgaard.dk ud, er du ikke i tvivl meget længere. Hvad end du skal holde bryllup, rund fødselsdag eller dit firma har brug for lokaler til den årlige sommerfest, så er dette stedet for dig. De har en masse forskellige lokaler til rådighed. Måske drømmer du om et bryllup i en gammel overdådig hestestald, hvor træbjælkerne kan ses i loftet og kampestenen er blotlagte i væggen. Eller måske vil du fejre din 50-års fødselsdag i 1877-Laden, her er der 11 meter til loftet og antikke lysekroner hænger ned fra det høje loft, og giver lokalet en rustik og hyggelig stemning. Udover de mange smukke lokaler tilbyder Sonnerupgaard Gods også aktiviteter for enhver smag. Hvad enten du er til fart over feltet på en ATV, elsker at udfordre din højdeskræk i en klatrepark eller godt kan lide at tage til ølsmagning, så er der noget for dig.

 

Savner du at rejse? Måske din næste ferie går til Sonnerupgaard Gods

Godset tilbyder mange forskellige ferietyper. Måske du trænger til en romantisk weekend for to, hvor der er fokus på naturen og hinanden. Her kan I hoppe i vildmarksbadet og nyde hinandens selskab, hvorefter I om aftenen kan sidde ved jeres egen lille bålplads med egen grill. Hvis ikke du har prøvet det relativt nye koncept glamping, er der også rig mulighed for det. Her kan du være helt tæt på naturen, mens du ligger behageligt i en dobbeltseng og falder i søvn til uglens tuden.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark