Terranova hæver glasset og fylder det kun med plantebaserede råvarer

//

Terranova producerer kosttilskud for at give menneskekroppen de bedste betingelser for et sundt liv. Men da der ikke længere hærsker tvivl om, at vi mennesker er meget afhængige af jordklodens klima, er de planetære grænser også en del af de menneskelige betingelser. Som individer har vi brug for vitaminer og mineraler, og som verdensomspændende kollektiv har vi brug for bæredygtige livsformer. Terranova bidrager til denne transition ved at skære ned på forbruget af pesticider og plastik.

Hvis Terranovas skal reduceres til blot ét enkelt ord, så er renhed det mest dækkende. Som producent af diverse kosttilskud har det flere implikationer at forsøge at leve op til ren renhed. Når kun de bedste råvarer fra naturen er gode nok, er det også vigtigt, at der ikke drives rovdrift på den samme natur. De fleste af Terranovas råvarer hentes fra et område ved Sandy River Canyon og Mount Hood ved bjerget i Oregon, USA. Her dyrkes planterne kemifrit uden plantebeskyttelsesmidler og pesticider. For at sikre forbrugerne de bedste og mest rene råvarer, er det altså nødvendigt at udelukke forurening af disse områder.

Fra det nære til det globale

Fra missionen om at undgå forurening på lokalt niveau, er det næste skridt at bidrage til sænke CO2-ækvivalenterne på globalt plan. Terranova er involveret i denne omstilling henimod mere bæredygtig produktion på tre måder. For det første bruges der udelukkende plantebaserede råvarer i produkterne, hvilket udelukker animalske råvarer, med højere CO2-aftryk. Udover at mindske kuldioxiden i produktionen, er Terranova også et oplagt valg for personer, der allerede har valgt animalske fødevarer fra, i det hele taget.

Lad os hæve glasset

Terranova har udover indholdet af kosttilskuddet samtidig fokus på beholderen. Der anvendes hovedsageligt glas, for at minimere forbruget af plastik og samtidig sikrer glasemballagen en bedre holdbarhed til produktet. Plastik kan være godt i nogle sammenhænge, da det er et let materiale, der kan spare på brændstof når det transporteres. Men det er også veldokumenteret, at overforbrug af plastik er skadeligt for jordens klima. I modsætning til mange nuværende typer af plastik er glas nemmere at genbruge og derfor en bedre aktør i det cirkulære, bæredygtige samfund. Det tredje skridt mod bæredygtighed Terranova er den CO2-neutrale hjemmeside. Besøg på internettet er energikrævende og derfor kompenserer Terranova for forbrugernes besøg på hjemmesiden ved at investere i bæredygtige energitiltag.

Bliv klogere på Terranova ved at klikke her.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark