Tid til at støtte de bæredygtige køkkener

//

Forkæl dig selv og støt en god sag

Efter en lang uge fortjener vi alle at droppe opvasken. Vi fortjener alle at lade pander, bestik, opdækning af bordet osv. Blive hjemme. Se det for dig: Det er fredag. Det er lige blevet weekend og du har lyst til noget særligt. Lad mig tillade at plante en ide i hovedet på dig. Tag ud og spis! Det fortjener alle og enhver. Og der har aldrig været flere gode undskyldninger for at gøre det. Der er kommet utallige af frække take-away muligheder til rundt omkring på Sjælland, og man bliver jo nødt til at komme i gang med at prøve dem. Det fede ved disse nye restauranter er at de følger samme trend. De har det tilfældes at mange af dem har bæredygtige og økologiske mindset. Det er en stor del af grunden til at steder som Garbanzo, OliOli, og LaNeta har fået så stor succes. Folk har ikke noget imod at betale en smule mere for at få noget kant og få smagen af økologi.

Inviter familien ud eller tag med hjem

I relation til fornævnt, vil det være en skam ikke at have venner, familie eller lignende under armen til dette lille økologi-eventyr. De vil elske at få en lille besked fra dig der spørger om ikke lige i skulle tage et smut ned forbi den der nye restaurant eller det der take-away sted som alle går og snakker om.

Som aldrig set før

Her hos os er vi blevet særligt forelsket i de restauranter der gør noget ekstra ud af at genskabe gamle klassikere. Vi synes det er råt og modigt at tage fat på en ret og forsøge at ændre hvordan folk ser den. Lige dette er tilfældet med smørrebrød. Det kommer i forvejen i utallige former og farver, og hvert enkelt stykke har sin helt egen personlighed. Der er udvalgte steder hvor mange efterhånden kan få smørrebrød inspireret af køkkener fra alle fire verdenshjørner.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark