Topgrej Waders

//

Til dig som vil have waders, er det selvfølgelig det bedste med billige waders, som også har en topkvalitet. For dig som fisker eller arbejder i det lave vand på anden vis, er det helt essentielt med et par gode waders. Lige på dette punkt betyder det meget, hvis man går ned på kvalitet. Hvis waders ikke virker ordentligt, er de lige til at smide ud. Der er altså ingen mellemvej, når det gælder lige præcis det. Hvis der hurtigt kommer huller eller utætheder i dine waders, så går hele fidusen ligesom af dem.

Hos topgrej kan du finde waders som holder, til en billig pris. Der er produkter i over 10 forskellige størrelser, så er du sikker på at der er nogle som passer dig. Derudover kan stropperne på de fleste af wadersene indstilles, så de passer dig bedst muligt. Der er også waders lavet til kvinder, eller lavet i unisex. Med det er der størrelser fra helt ned til extra small, og helt op til 3 gange extra large. Hvis du bliver i tvivl om størrelserne eller andet, er det desuden også muligt at kontakte topgrej, eller besøge dem i deres butik. Så du er sikker inden du køber noget. Dette gælder selvfølgelig uanset hvad du køber, og også hvis du ikke køber noget. Der kan være spørgsmål om alt fra levering, eller til nogle af alle de andre varer som Topgrej har et udvalg af.

Topgrej service

Hvis du ikke har hørt om eller kender til topgrej, så er det en butik med alt som du har brug for som fisker. Der er alt i fiskegrej, og de arbejder hårdt på at blive den førende webshop inden for dette område. De har mange forskellige leverandører, med adgang til over 40.000 varenumre indtil videre. Så der er stor mulighed for at de har lige præcis det som du leder efter. Hvis de mod forventning ikke har det som du mangler, kan de til gengæld højst sandsynligt skaffe det hjem til dig. Derudover er de en butik som følger med i priserne rundt omkring dem og hos deres konkurrenter, så du kan være sikker på at du får de bedste og mest fair priser. Dette er noget der både gælder i deres online shop, såvel som deres fysiske butik, som ligger i Slagelse. Her er priserne de samme, hvad enten om det er over nettet eller i selve butikken.

Virksomheden har været til siden 2015, og deres butik i Slagelse ligger lige nu med en størrelse på omkring 400 kvm. Alt sammen fyldt op med et kæmpe udvalg af fiskegrej. Udover det, har de også et lager med kontor, hvorfra deres online butik den drives, med en størrelse på 1180 kvm. Men det er selvfølgelig ikke størrelse som det går ud på, det er kvaliteten og servicen. Derfor lægger de også vægt på at alt andet som kundeservice og priser, er som det skal være. De sørger for at leveringen og kundeservicen er så god som mulig.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark