Vil du fremme bæredygtigheden i din virksomhed?

//

Bæredygtighed er et varmt emne i disse dage, og det er der en god grund til. Det er vigtigt at tænke på miljøet, vores ressourcer, og hvordan vi kan gøre vores liv bedre i denne verden. Men bæredygtighed handler ikke kun om det, du gør derhjemme, det er også noget, der påvirker din virksomhed.

Ønsker du at fremme bæredygtighed i din virksomhed? Annette Hansen Consult skaber økonomisk vækst og bæredygtighed i din virksomhed. Med de mange års erfaring med at udvikle strategier og mål for bæredygtighedsarbejde kan du og din virksomhed få hjælp med at finde din unikke virksomhedsstrategi. Der bliver taget udgangspunkt i virksomhedens forretning og inddrager interessenter, både eksterne og interne, for at fastlægge strategi og mål.

Første skridt

Vi ved alle, at det er vigtigt at være miljøbevidst, men har du overvejet, hvordan det kan påvirke din bundlinje? Det hjælper ikke kun miljøet, men også økonomien. Det første skridt i opbygningen af værdifuld bæredygtighed på arbejdspladsen er at udvikle en strategi og definere mål og aktiviteter. Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Men med en konsulent kan du netop få den nødvendige hjælpe udefra. Klike ind på linket længere oppe, og her kommer du netop til en side, hvor du kan læse mere om, hvordan du kan få hjælp til din virksomhed. En konsulent har mange års erfaring med netop at udvikle strategier og mål for bæredygtighedsarbejde i en virksomhed, og så kan du hurtigt få en grønnere og mere bæredygtig profil, hvilket gavner virksomheden både internt og udadtil

En fremtidig plan

Du kan få hjælp til at finde din unikke strategi for virksomhedens bæredygtighed ved at tage udgangspunkt i virksomhedens forretning og inddrage forskellige faktorer i fastsættelsen af mål. Dette vil sikre, at alle har et klart billede af, hvad der kræves af dem, for at hver part kan lykkes. Med deres input er du på den måde i stand til at udarbejde en handlingsplan, der opstiller specifikke tidsrammer med målbare mål, så alle involverede er motiverede til at opnå resultater sammen. Der er naturligvis en grundlæggende forståelse for, hvor vigtigt det er for virksomheder som din virksomhed at overholde deadlines til tiden, inden for budgettet og stadig opretholde kvalitetsarbejde – det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Det er her, at du kan trække på den nødvendige erfaring fra en konsulent for at opbygge effektive strategier baseret på sunde planlægningsprincipper, hvilket resulterer i vellykkede resultater hver eneste gang.

Bæredygtighed er ikke en engangsbegivenhed, det er en løbende rejse.

Her er det også vigtigt fx at fokusere på dine leverandører, så du fremadrettet sikrer, at dine leverandører deler de samme værdier som det, både du og din virksomhed står for. Og det er her, at miljøet og bæredygtighed får afgørende og vigtig betydning.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at vide mere, kan du altid tage kontakt til en konsulent for at høre, hvordan de kan gå ind og hjælpe dig. Det kan være meget rart at få en ide om på forhånd.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark