Vil du gerne være fri for virvaret af ledninger? 

//

Vil du gerne være fri for virvaret af ledninger? 

Så skulle du overveje at få trådløst internet, du vil opleve en verden til forskel. Vi kender det vist alle sammen, der er ledninger overalt specielt til vores elektroniske enheder. Det ser både rodet og grimt ud, og de fleste ønsker nok at slippe af med de grimme kabler. Ikke nok med det lever vi jo i en teknologisk verden, hvor der hele tiden udvikles nyt elektronik. Hvilket gør at vi får flere og flere elektroniske enheder i hjemmet der skal på internettet. 

Ved at installere trådløst internet i din bolig vil du slippe for at dine elektroniske enheder, som tv, computer, printer mm. skal kobles til internettet igennem et kabel. Derfor vil du kunne skære ned i mængden af kabler i dit hjem, og slippe for det rodede syn. Fordelen ved at vælge trådløst internet er at på trods af at du ikke har kabler stadig har en okay hastighed på internettet. Trådløst internet virker på den måde at du installerer en lille elektronisk boks i huset eller lejligheden der hvor internettet kommer ind. Denne lille elektroniske boks har en eller flere antenner, som den bruger til at sende internetsignalet afsted med som trådløse bølger. Disse trådløse bølger fanger dine elektroniske enheder der skal på internettet så, og på den måde kobles de trådløst på internettet. Denne lille boks hedder en router, og ud over at sende internetsignalet afsted som trådløse bølger, sørger den desuden også for at fordele internettet ud til alle elektroniske enheder der spørger efter internet. 

Et rigtig smart koncept nu hvor internettet bruges så meget som det gør i vores hverdag. Faktisk bruger vi internettet som aldrig før, vi er næsten ved at være afhængige af det. Vi bruger det flere gange dagligt, det er faktisk tæt på at være flere gange i timen for nogle. 

Med trådløst internet får du en praktisk kabelfri internetløsning i dit hjem. Hvor den eneste lille ulempe, som du næppe vil opdage er at internettet engang i mellem kan være lidt langsomt eller have udsving. Dette er kun noget du vil ligge mærke til som gamer, og det er der en simpel løsning på. Sæt et kabel i din gamer computer som den eneste af dine elektroniske enheder. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark