Bæredygtige papkasser til forsendelse

//

Forsendelse er en nødvendighed for enhver virksomhed, der ønsker at sælge deres produkter. Men jo mere du sender, jo mere emballage har du brug for. Og som vi alle ved, er det ikke godt for miljøet.

Genanvendeligt pap og papir

I denne artikel vil vi diskutere, hvorfor papkasser er bæredygtige, og hvordan webshops kan sikre, at de bruger dem i stedet for andre materialer som plastik eller glas, når de sender deres produkter! Webshops har et ansvar over for miljøet. De skal sørge for, at alt affald genbruges, hvis det er muligt. Derfor er det vigtigt for e-handelswebsteder at bruge papkasser af genanvendeligt pap til forsendelse.

Disse papkasser bør være 100 % genanvendelige og bruges flere gange. Men der er mere i disse bæredygtige papkasser end blot det faktum, at de er lavet af genbrugsmaterialer. Se mere om bæredygtige papkasser.

Hvordan kan man se, om det er bæredygtigt pap?

Det kan være svært at anskue, om det er miljøvenligt pap. Derfor er der et specielt mærke, som kan gøre det nemmere for os. Nemlig FCS mærket. Mange forhandlere af pap støtter op om mærket FCS. Mærket er fransk, non-profit mærkningsordning, som dog ikke sælger eller leverer pap. FSC har en masse skove rundt om i verdenen, og skal der fældes træer i en af FCS’s skove, så sikre mærket, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv kan reproducerer. Det vil sige, at skoven vil blive bevaret, og ikke blive fældet løs, som i mange asiatiske lande, desværre.

Så når du næste gang skal købe pap ind til din virksomhed, så sørg for, at det pap og papir du køber, har FSC anmærkningsordning. Det kan godt være, at du ikke føler, at du bidrager til klimaet, men det gør du faktisk i stor stil. Det er nemlig os forbrugere, som er med til at klimatiserer. Hvis vi forbrugere tænker mere miljøvenligt, inden vi betaler, så kan vi vende bølgen til det bedre.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark