Udviklingen gør nu dit sexlegetøj mere bæredygtig

//

Fremtiden er en bæredygtig verden, det gælder også når du skal have det sjovt.

Bare fordi man skal hygge i soveværelset er der ingen grund til ikke at være bæredygtig. Sådan har producenterne også tænkt, for produktion af netop sexlegetøj og tilbehør er gået i en mere miljøvenligt retning. 

Det er jo ikke nogen hemmelighed at netop sexlegetøj hovedsagelig består af plastik, gummi eller silikone. Det er altsammen materialer der sviner utrolig meget i naturen. Dertil kommer at de fleste af apparaterne også er fyldt med giftige batterier. Så der er plads til en del forbedring. Det ansvar er også blevet taget godt op af de store producenter. Der er nemlig kommet bedre recycling procedurer. Genbrug af materialerne er blevet nemmere og kvaliteten hævet så det ikke er den samme smid-ud-køb-nyt mentalitet. Der er også sket meget når det kommer til batterierne. De fleste produkter i denne branche er nemlig begyndt at bruge genopladelige batterier. Her får du typisk et apparat hvor der medfølger et USB kabel, så du kan lade den op overalt. Om det er ved computeren eller med din telefon lader. Det gør dem dertil ikke kun mere miljøvenlige men også langt smartere. 

Kig lidt nøjere efter hvad du køber

Det er dog ikke alle der har trukket helt med i ræset om at blive bæredygtig. Så det er en god ide at kigge tingene lidt ekstra efter i sømmene. Hos boutiqueerotic.dk finder du dog produkter der er godkendt til europa og danmark. Der er lagt vægt på bæredygtige produkter såvel som kvalitet. Der er også mulighed for at spørge ind til deres sortiment, både i butik og på nettet. Det samme gælder i øvrigt der store udvalg af lingeri, hvor der også er fokus på bæredygtighed. Dertil kommer at der også er noget for enhver størrelser. De fører plus size lingeri op til 4XL.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark