Bæredygtige produkter til husdyr

//

Når man har husdyr, er det vigtigt at tænke på miljøet og dyrevelfærden i valg af produkter til dem. Der er flere måder, hvorpå man kan gøre dette på:

 

Økologiske fødevarer:

Økologiske fødevarer er fremstillet uden brug af kemikalier og pesticider, og er derfor ofte mere bæredygtige end konventionelle fødevarer. Økologiske fødevarer er også ofte mere tilpasset dyrenes naturlige diæt og kan derfor være bedre for dyrene og deres helbred.

Miljøvenlige legetøj:

Husdyr har brug for mental stimulering og motion, og legetøj er en god måde at give dem dette på. Det er vigtigt at vælge legetøj, der er lavet af bæredygtige materialer, såsom træ og naturgummi, og som ikke indeholder skadelige kemikalier.

Bæredygtige møbler:

Husdyr har brug for komfortable møbler, såsom senge og kurve, at sove i. Det er vigtigt at vælge møbler, der er lavet af bæredygtige materialer, såsom økologisk bomuld og træ, og som er fremstillet under bæredygtige forhold.

Miljøvenlige rengøringsmidler:

Det er vigtigt at vælge rengøringsmidler, der er skånsomme for miljøet og ikke indeholder skadelige kemikalier, når man rengør efter sit husdyr. Der findes mange økologiske rengøringsmidler på markedet.

Udover dette kan det være en rigtig god ide at også undersøge hvad dit dyr kan have brug for i forskellige miljøer. Det kan være det tilbringer meget af sin tid udendørs og derfor bliver våd når det regner. Her kan man sørge for at have nogle midler eller redskaber klar til at forebygge diverse lidelser dit dyr potentielt kan ende med at få. Regneksem hos heste er eksempelvis en af de ting man kan forebygge eller have et direkte hjælpemiddel mod. På samme måde kan man have styr på forberedelsen imod lidelser for andre dyr også, det kræver bare at man undersøger hvad ens dyr potentielt kan komme ud for, og dermed have et hjælpemiddel klar til brug.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark