Hoppeborg – sikkerhed og godkendelse

//

Er hoppeborgen sikker?

De fleste hoppeborge er ganske sikre at bruge, men desværre findes der udlejere på markedet der benytter sig af usikre, og uforsikrede hoppeborge. Disse lejer de ud både til foreninger og til private, uden at tænke på konsekvenserne hvis udstyret ikke lever op til kravene.

Hos Superlej har vi haft tilsyn på alle vores hoppeborge og dette fornys hvert år. Hoppeborgene er forsikret og vi kan hundrede procent stå inde for dem.
Dette gør også at prisen er en anden hos nogle af vores konkurrenter. Men er de tusinde kroner man kan spare, virkelig det værd, hvis man gambler med børns liv?

For at man har lov at stille en hoppeborg op offentlig tilgængelig, så skal den politigodkendes. dette kræver at hoppeborget er synet og forsikret. Det kan være værd at undersøge om markedet du er på, har de rette papirer, inden du lader dit barn prøve hoppeborgen.

Hvor galt kan det så lige gå?

Det kan gå ret galt.

Ofte skyldes det at lufttrykket ikke er godt nok så luften ryger ud når man putter max begrænsingen af børn ind i den, eller at den ikke er lavet korrekt så den punkterer. Begge dele resulterer i at hoppeborgen falder sammen, hvilket gør den svær at komme ud af og alt efter hvilken hoppeborg er det tunge dele der falder ned over børn.

Derfor er det vigtigt at følge disse regler:

– Altid lej en hoppeborg der er forsikret. Kan udlejer ikke dokumentere dette, så hold dig fra dem. Dit barns sikkerhed er ikke 2000 kr. værd.
– Lad aldrig hoppeborgen være tilsluttet uden der er voksent opsyn så du hurtigt kan skride ind hvis der sker noget.
– Overskrid aldrig max belastningen.

Når det er sagt, så skal man ikke være bange for at leje en hoppeborg. Man skal blot se sig for. En hoppeborg kan være et perfekt indslag til en børnefødselsdag, familiefest eller lign. 

Er du usikker på noget kan du altid kontakte os, så vejleder vi og beroliger dig.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark