Bring hunden ind i din bæredygtige hverdag

//

De fleste har efterhånden en masse vaner, som er blevet mere og mere bæredygtige, men vidste du godt, at du sagtens kan få din lille hund med på den bæredygtige bølge? Det er måske endda noget, du allerede gør uden at vide det? Læs mere om hunden som en del af det bæredygtige liv lige her.

Lange gåturer er godt for hunden, dig og miljøet

Noget, som på ingen måde er farligt for klimaet, og som man derfor roligt kan gøre med god samvittighed, er at gå og cykle lange ture, og her er det jo helt oplagt at tage hunden med. Det kan både være en hyggelig tur, man lige har lyst til at gå, samt møder på cafeer med venner og den slags. Bare alle de situationer, hvor man egentlig ligeså godt kan vælge benene frem for bilen eller bussen. Hvis du så oplever, at min hund er bange for fremmede, så skal du selvfølgelig bare sørge for at gå steder, hvor I nogenlunde har ruten for jer selv. Det vigtigste er bare, at I kommer ud og gå en masse, da det faktisk kune bringer positive ting med sig.

At bruge tid med hinanden fremfor foran skærme og lignende

Derudover er det generelt godt for både miljøet og ens relationer, når man bare bruger tid med hinanden. For selv det at streame en serie eller sidde på sociale medier er faktisk også noget, der påvirker miljøet. Så brug i stedet for tid på eksempelvis at finde ud af, hvorfor slikker din hund poter eller hvorfor den logre med halen – meget gerne i en rigtig bog. Det er også lidt mere nærværende end at sidde med sin telefon dagen lang og ignorere både de mennesker, der fylder noget i ens hverdag og den søde hund, man har.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark