Dengang og i dag

//

Der er virkelig sket meget gennem tiden. Med en eksponentiel kurve har vi ændret og udviklet samfundet og det går stadig hurtigere og hurtigere. For 30 år siden var der nok ingen der havde gættet på at vi skulle opfinde noget der hed internettet. Og nu foregår alt over internettet. Her er nogle ting som er blevet muliggjort med internettet.

Online handel

Online handel er blevet gennemtvunget via internettet. Nu har man mulighed for at købe alt fra biler til elastikker over nettet på en sikker forbindelse. Hver dag bruger vi mennesker millioner af kroner på online shopping. Tøj bliver fløjet ind fra højre og venstre. Størstedelen af det produceres i den østlige del af verdenen grundet den lave løn og lave bomuldsomkostninger. Det er noget værre noget for miljøet, men vores bankkonti takker os for det. Alt andet lige får vi en billig sweater og bidrager til klimakrisen.

Hjælp

Derudover, er hjælp en helt essentiel del af internettet. Vi kan finde alle former for hjælp online. Om det er vejledning til et skoleprojekt, lægehjælp eller noget helt tredje. Blandt andet kan man tale med en psykolog online og endda tage en angst test, for at se om man falder inde for de mønstre. Mulighederne er uendelige og det er bare om at komme i gang med at undersøge dem.

Viden

Man også finde alt den viden i verden man har brug for. Bøger og videns samlinger er blevet transfereret til internettet, så det frit kan tilgås. Det gør os klogere og mere bevidste om historie og andre lande. Med internettet har vi også større mulighed for at følge med i alle lande konstant, da nyheder broadcastes live 24 timer i døgnet. Vi er altså mere oplyst end før i tiden og det bliver vi fortsat. Vi bliver klogere og klogere og finder nok noget endnu vildere inden for de næste 30 år.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark