Er zero-waste bevægelsen noget for dig?

//

Hvis du interesserer dig for klimaet og miljøet, kan det være, at du på et tidspunkt er stødt på zero-waste bevægelsen, som i den grad også er til stede i Danmark.

 

Det er en verdensomspændende bevægelse, hvor det handler om ikke at producere affald, eller i hvert fald at producere så lidt affald som overhovedet muligt. Det kan blive et helt sjovt projekt, når du først går i gang med det, og vi anbefaler dig da at læse mere om det, hvis det lyder som noget for dig.

 

Her kan du sammenligne de forskellige mikrolån, hvis du har brug for at låne penge til bøger om zero-waste bølgen.

Missionen er at undgå skrald og affald

Zero-waste handler jo grundlæggende om at undgå at producere mere skrald og affald på jorden. Det er sådan set den eneste mission.

 

Det betyder dog ikke, at det er nemt eller let at praktisere, da du hurtigt finder ud af, hvor meget affald du egentlig genererer i en almindelig husstand, selvom du ikke føler, at det er så slemt. Når du først begynder at tænke over det, bliver det alligevel til en del.

En vision om en grønnere planet

Hvis der er noget, som zero-waste bevægelsen drømmer om, så er det en grønnere planet med mindre affald i naturen. Meget af vores affald ender i dag på lossepladser på den anden side af jorden eller ude i havene, og det er en naturkatastrofe af rang, som denne bevægelse prøver at sætte fokus på med deres gode arbejde.

 

Vil du også gerne være med til at sikre, at der ikke kommer lige så meget skrald i naturen, er det bare med at kaste dig ud i at leve på denne måde. Jo flere, jo bedre.

 

Lån i dag hvis du mangler penge på kontoen.

Start nemt ud i dag

Lyder det som noget for dig, kan du jo allerede i dag starte ud med at gøre nogle små ting, som kan sikre dig mindre affald. Det handler om at tage nogle små skridt i starten, da du ikke kan gøre det hele fra den første dag. Det er en tilvænningsproces, som du skal ind i.

 

Der stadig personer i bevægelsen, der ikke har ramt nul affald. Det lærer du undervejs, og bare en smule mindre affald hver uge er jo en rigtig god start.

 

Så begynd at læse mere om det med det samme, hvis du har mod på at prøve zero-waste.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark