Folk af naturen

//

Tænker man tilbage i tiden forestiller man sig mennesker på en lidt anden måde end man gør i dag. Dengang var det hele lidt mere bæredygtigt. Jo længere frem i tiden vi har bevæget os jo dovnere er vi blevet og jo mindre connecter vi med naturen vi lever i. Man kan sige,  at vi er gået langt fra hvor vi kom fra. Dog er der stadig nogle ting vi holder af. Her er et par ting der vidner om hvilke ting vi mennesker fortsat gør os i.

Glamping

Glamping er blevet meget moderne i nyere tid, da mange mennesker er blevet glad for, at komme tilbage ud i naturen og dermed slippe fra alt støjen fra byen. Hvor vi førhen har været glade for at bruge teknologien er vi, i dag, glade for at slippe alt, hvad der hedder gadget og tage en nær ven med ud i en skov eller lign. og kigge på stjerner natten lang og leve uden elektricitet og varme. Og hvis man har taget sin kæreste under armen, har man de bedste muligheder for at skabe erotiske historier natten lang. 

Festivaler

Også festivaler er en super god måde, hvorved man kan slippe teknologien og komme tilbage ud i naturen med måde. Man kan selvfølgelig sige, at man har musik og højtalere omkring sig, men man befinder sig da i naturen. Man sover i et telt, men på jorden uden varme og strøm. Det er vel noget af tætteste man kommer på at leve uden strømforsyning. De unge mener i hvert fald, at de er langt ude at bunde, når de ikke kan finde hoved og hale i naturens love. Her medbringes der ofte en eller flere powerbanks, så man ens fomo meter ikke stiger til vejrs. Humlen er, at mennesker stadig nyder et afbræk i ny og næ.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark