Folk af naturen

//

Tænker man tilbage i tiden forestiller man sig mennesker på en lidt anden måde end man gør i dag. Dengang var det hele lidt mere bæredygtigt. Jo længere frem i tiden vi har bevæget os jo dovnere er vi blevet og jo mindre connecter vi med naturen vi lever i. Man kan sige,  at vi er gået langt fra hvor vi kom fra. Dog er der stadig nogle ting vi holder af. Her er et par ting der vidner om hvilke ting vi mennesker fortsat gør os i.

Glamping

Glamping er blevet meget moderne i nyere tid, da mange mennesker er blevet glad for, at komme tilbage ud i naturen og dermed slippe fra alt støjen fra byen. Hvor vi førhen har været glade for at bruge teknologien er vi, i dag, glade for at slippe alt, hvad der hedder gadget og tage en nær ven med ud i en skov eller lign. og kigge på stjerner natten lang og leve uden elektricitet og varme. Og hvis man har taget sin kæreste under armen, har man de bedste muligheder for at skabe erotiske historier natten lang. 

Festivaler

Festivaler er en unik måde at koble af fra hverdagens travlhed og teknologi, og i stedet fokusere på at være i nuet og nyde naturen. At sove i et telt på jorden, uden varme og strøm, giver en følelse af frihed og afslapning. Det er en chance for at komme væk fra den daglige rutine og konstant tilslutning til teknologi, og i stedet fokusere på at være i nuet og nyde det omgivende landskab og selskabet. For unge mennesker, kan det også være en mulighed for at udfordre sig selv og opleve nye ting. Selv om man ofte medbringer en powerbank for at holde sin telefon opladet, så man ikke går glip af noget, så er det stadig en god måde at tage sig tid til at slappe af og nyde livet uden forstyrrende teknologi.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark