Gør det til en livsstil at holde bæredygtige ferier

//

Vil du gere være en del af den grønne omstilling, kan du jo starte ud med at gøre det til en livsstil at holde bæredygtige ferier, hvor du ikke afsætter et skadeligt klimaaftryk, bare fordi du gerne vil sydpå.

 

Der er mange måder, du kan gøre din ferie mere grøn, og her kommer der et par bud på, hvordan du holder ferie på en mere bæredygtig måde, som kan være til hjælp for hele den grønne omstilling.

 

MrFinans er klar til at låne dig penge til din ferie her.

Undgå at flyve

Hvis du gerne vil gøre din ferie mere grøn, og hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel, kan du med fordel stoppe med at flyve. Vi skal i det hele taget flyve meget mindre, da det er en af de store synder, når det kommer til CO2 udslip.

 

Der er dog stadig heldigvis masser af måder at holde ferie på, hvor du ikke behøver at flyve for at komme afsted. Du kan køre selv, rejse med bus eller tog, eller du kan tage på en cykelferie eller vandreferie i stedet for.

Hold ferie hjemme

En anden god måde at holde en mere bæredygtig ferie på er ved at blive hjemme. Ikke nødvendigvis i din egen bolig, men i det mindste at blive hjemme i Danmark, så du slet ikke rigtig har brug for transport for at komme ud af landet.

 

Det kan være, at der er en hyggelig kro eller campingplads i nærheden af, hvor du bor, hvor du kan booke et par overnatninger. Det er altid sjovt at holde ferie, også selvom du måske ikke er så langt fra din egen bolig igen. Du får stadig en dejlig følelse af at holde ferie, når du tager væk hjemmefra.

Lån penge til din ferie

Vil du gerne på en lækker ferie, men har du ikke pengene til at booke den her og nu, eller mangler du lommepenge til din ferie, kan du jo altid gå på nettet og ansøge om et hurtigt lån.

 

På den måde kan du få penge nok ind på din konto her og nu til at booke lige netop den ferie, du har i tankerne. Find dit lån hos Nordiclån.

 

Det er meget nemt at komme i gang med, og der er næsten ingen krav, du skal leve op til, når du gerne vil låne online.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark