Hundetaske som er bæredygtig

//

Køb bæredygtigt til din hund

Det er dejligt så meget fokus der er kommet på genbrug og bæredygtighed. Vi ser det alle steder og det vinder frem i meget stor stil. Det gælder i særdelshed vores produkter vi bruger i hverdagen som er rigtig godt. Dog skal vi kigge på alle aspekter og sikre os at det gælder hele vores forbrug, ligeledes f. eks til vores kæledyr.

Bæredygtigt udstyr til hunden

Rigtig mange af os gør det allerede men der skal være flere med på vognen. Producenter af udstyr til vores kæledyr, herunder f. eks hund og kat har også mere og mere fokus på bæredygtighed. Derfor er det også vores ansvar som forbrugere at sørge for at kigge efter når vi går i hundeshoppen og handler ind til vores hunde.

Du finder idag godbidder og hundefoder som lever op til bæredygtighed. Det betyder du kan handle med god samvittighed fordi der er fokus på fremstilling af disse produkter fra start til slut. Det betyder også du gør en forskel som forhandler og det betyder alt i verden.

I sidste ende har vi forbrugere en kæmpe indflydelse og den skal gøre sig gældende. Hvis vi handler bæredygtig bliver fabrikkerne nødsaget til at producere bæredygtigt. Det hele giver sig selv. Vi skal selvfølgelig bare være villige til at investere en smule mere for at redde miljøet og fremtiden for vores børn.

Alt skal være bæredygtigt til hunden

Når det er sagt gælder det hele vejen rundt med kæledyret. Den bold som hunden leger med og den hundeseng hunden sover i. Eller den hundetaske du altid har ønsker dig. Der er ingen grund til at varene ikke bliver produceret på den rigtige måde med de rigtige materialer. 

Her kan til sidst siges at produkter der fremstilles i de rigtige materialer er også gode for din hund og i sidste ende dig. Det er hel klart værd at overveje at tænke grøn omstilling og bæredygtighed for hele husstanden samt vores kæledyr.

 

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark