Kan jeg stadig rejse med grøn samvittighed?

//

Der er i den grad kommet fokus på flyrejser med den grønne omstilling, som vi står midt i. Vi skal flyve noget mindre, da det er en af de store syndere, når det kommer til udledning af co2. Men betyder det så, at du ikke længere kan rejse?

 

Bestemt ikke. For der er stadig rigtig gode muligheder for at komme ud at rejse, selvom det ikke nødvendigvis bliver via fly. Det er klart, at der er nogle steder i verden, som eks. verdens største ø, der er nemmest at komme til via fly. Men det kan jo faktisk også godt lade sig gøre at sejle til disse steder.

Sådan rejser du uden at gå ombord i et fly

Vil du gerne ud at rejse, men nægter du at sætte dig ombord på et fly, er der heldigvis stadig en række muligheder for dig.

 

For du kan nemlig blandt andet vælge at stikke til søs med et skib, bestille en plads-billet på toget eller at sætte dig op på din cykel og cykle ud i det blå.

 

Der er mange gode, sjove og anderledes måder at rejse på, som ikke involvere en tur i et fly. Det handler bare om at tænke lidt ud af boksen.

Få nogle sjove og anderledes rejseoplevelser

Når du nu ikke har lyst til at rejse med fly mere, og du i stedet skal finde andre måder at rejse på, åbner du også op for at få dig en masse nye og spændende rejseoplevelser, som du ellers ikke vil have fået, hvis du ikke havde stoppet med at flyve.

 

Er du arbejdsløs, og har du en a-kasse som ajks, kan det være en god idé lige at tjekke op på reglerne for at rejse, mens du eks. får dagpenge, så du er på den sikre side.

Book din rejse i dag

Har du fundet på en rejse, der lyder som noget for dig, og vil du bare gerne afsted, kan det være en rigtig god idé at være hurtigt ude med din booking af eks. overnatning eller transport. På den måde er du sikker på, at du har mulighed for at komme afsted i den periode, hvor du har ferie.

 

Har du brug for penge til at komme på ferie, kan du altid vælge at finde dig et online lån. Så bliver det ikke nemmere at få råd til at holde ferie.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark