Microsoft til Mac: Alt, hvad du behøver at vide

//

Microsoft Office er et kontorprogram, som blev udviklet af Microsoft. Programmet indeholder forskellige programmører, som kan bruges til at lave dokumenter, regneark og præsentationer. I denne artikel vil vi fortælle lidt om historien bag Microsoft Office samt de forskellige pakker, der findes. Vi vil desuden give dig et overblik over, hvor du kan købe Microsoft Office pakkerne.

 

Microsoft Office blev først udgivet i 1989. Den første version indeholdt Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint. I årenes løb er der blevet tilføjet flere programmer til Microsoft Office-pakken. Disse omfatter Microsoft Outlook, Microsoft OneNote og Microsoft Publisher. Den seneste version af Microsoft Office er Microsoft Office 2016.

 

Microsoft office til kontorarbejde

Der findes tre forskellige versioner af Microsoft Kontor: Microsoft Office Home and Student, Microsoft Office Home and Business og Microsoft Office Professional. Home and Student-versionen er den mest grundlæggende version og indeholder kun Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Home and Business-versionen indeholder alle de ovennævnte plus Outlook. Professional-versionen indeholder alle de ovennævnte plus Publisher og Access.

 

Microsoft Kontorpakker kan købes hos en række forskellige forhandlere, både online og offline. Prisen på pakken afhænger af, hvilken version du vælger, og hvor mange licenser du har brug for. Du kan også købe Microsoft Office som en del af et bundt med andre Microsoft-produkter, f.eks. Windows 10.

 

Microsoft til mac

Det er også muligt at have Microsoft-programmer på en mac. Vi viser dig her, hvordan du installerer og bruger Microsoft Office på din mac. Vi fortæller dig også lidt om, hvordan du laver PowerPoint præsentationer på en mac. Alt i alt, så skal du ikke være nervøs for at skifte til mac – Microsoft kan sagtens følge med.

 

Det er nemt at installere Microsoft Office på en mac. Du skal bare gå til Microsofts websted og downloade den nyeste version af Office til mac. Når den er færdig med at downloade, skal du åbne filen og følge instruktionerne på skærmen. På ingen tid har du Microsoft Word, Excel, PowerPoint og meget mere klar til brug på din mac.

 

Nu hvor du har Microsoft Office oppe at køre, kan vi tale om, hvordan du bruger det. Hvis du er vant til at arbejde i Windows, vil du opdage, at grænsefladen for det meste er den samme – blot med nogle få subtile forskelle. 

 

Uundværlige programmer på mange arbejdspladser, og lige præcis derfor er det muligt at købe pakken Microsoft Office Mac. Bliv ekspert i disse programmer, og du bliver eksperten i erhvervslivet.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark