Få en lækker julefrokost buffet

//

Det er heldigvis snart jul og hvilken tradition er det du bare ikke må gå glip af? Julefrokosten selvfølgelig. Om det er julefrokost med familien, kontoret/firmaet, venner eller bekendte, så er julefrokosten en tradition du ikke misser fordi den er så ikonisk og altid byder på sjove ting. Hvis du ikke har bestilt din julefrokost endnu og er ved at få lidt tungere skuldre for hver dag der går du ikke får det gjort, så kan du læse med her hvor vi kommer ind på gode ideer til hvor du kan holde årets julefrokost.

Hvorfor nøjes med en ret når du kan få dem alle

Hvorfor er julefrokoster så højt elsket? Er det fordi du ser dine venner eller kollegaer uden for arbejde eller normal hverdag og i har en undskyldning til at drikke snaps og hygge sig? Eller er det en kombination af det og så den lækre mad som en julefrokost dikterer der skal være. Hvem kan ikke lide julemad. De fleste arrangementer bliver holdt hjemme i stuen, men flere og flere vil ikke stå med det ansvar, at skulle lave en masse mad, 4-5 forskellige retter og dekorere så stemningen også er der. Men problemet med at spise ude, er at du ikke kan få alle de fantastiske juleretter som du vil lave derhjemme, fordi de fleste restauranter kun tilbyder 1-2 af retterne.

Det er her du kan skille dig ud ved at arrangere din julefrokost i Bowl’n’Fun i år. De byder nemlig velkommen til et brag af en middag, med hele deres the grill buffet bare med julemad fremfor deres normale retter. Det vil sige du får alt det du er vant til, lige fra juleanden til flæskestegen og medisterne til risalamanden. Deres normale buffet er selvfølgelig en ting for sig selv med 5-6 forskellige kødretter på deres grill og en salatbar og dessertbord. Du kan fordybe dig i deres mange retter her på the grill’s hjemmeside.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark