Sådan kan du spare penge som nybagt forældre

//

Som nybagt forældre er der mange ting at tænke på. Der venter helt nye rutiner, som skal bygges op fra bunden – og pengepungen får typisk også at føle, at der er kommet en lille baby til verden, som skal bruge udstyr, nyt tøj og meget mere.

Her kommer 3 gode råd, til dig, der gerne vil spare lidt på udgifterne, efter at storken har landet.

Second hand som first choice

I dag er second hand langt fra bare en billig løsning, hvor man får efterladt discount. I et velstillet land som Danmark findes der mange helt fantastiske produkter, som du kan købe brugt til en rigtig god pris.

Dette er alt fra den vigtige barnevogn til den ekstra klapvogn eller møbler. Din baby skal jo have en seng og et klædeskab, så der er plads til det hele.

Du kan både kigge i traditionelle opslagskataloger som på Gul og Gratis eller Den Blå Avis, men i dag sælges de fleste ting på Facebook, hvor det er nemt at se gode annoncer og se billeder af varen, ligesom du nemt kan kontakte personen via Messenger systemet.

Byt med dine venner

Måske har du venner, som selv har haft børn i den helt lille størrelse for nyligt? I så fald har de sikkert en masse børnetøj, der kan gå videre til dig. Tøjet når sjældent at blive slidt, da børnene jo vokser hurtigt. Derfor er der tit en cyklus i gang, hvor tøjet nedarves imellem venner og familiemedlemmer, så det fortsat fine tøj får lov at blive brugt.

Drop de dyre mærkevarer – dit barn vokser

Når du skal købe tøj – og det kommer du desværre ikke udenom som nybagt forældre – så husk på, at dit barn vokser meget hurtigt. Derfor er det måske ikke den bedste idé at købe det helt dyre mærketøj – medmindre statussen er meget vigtig for dig.

I stedet kan du finde børnetøj til gode priser, hvor du stadig får høj kvalitet – tilmed økologisk! Se efter mærker som f.eks. børnetøj fra Joha, hvor kvalitet og design er super – og du får bløde økologiske bomuldsprodukter.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark