Sådan skaber du en CO2-venlige hyggestunder

//

Den gode danske hygge er en følelse, som der oftest forbindes med godt selskab, aktiviteter og en positiv atmosfære. Følelsen kan være svær at beskrive, men du ved, hvordan den er, når du befinder dig i den. Det er du faktisk slet ikke i tvivl om.

For nogen handler det måske om, at man sætter en god film på tv’et og har tændt for lyskæderne i huset. Alt imens dine radiatorer kører for fulde drøn. Der er langt flere måder, hvorpå du kan værne om dine intime og hyggelige øjeblikke med de nærmeste, og de fleste er ganske miljøvenlige.

Vær til stede i nuet

Når du skal invitere din familie, kæreste eller venner på besøg, så må der gerne være ekstra knald på den gode stemning. Alt for mange gange glemmer man bare, at man skal være til stede, der hvor man er. Det er ganske vist utrolig sjovt og nemt, når man samles om den nyeste film på diverse streamingtjenester.

Now is the time to do something new. A good alternative is that you prepare some delicious snacks and invite to a good old-fashioned board game night. It has gradually become an incredibly popular activity when it comes to getting a little into the social account. There are many different types of board games. There are quiz games, adventure games, strategy games as well as those that are a mix of them all.

Hvis der skal skrues endnu højere op for hyggen, så kan du med fordel tænde op i brændeovnen. Såfremt du er den heldige ejer af en af disse. Lyden fra en brændeovn giver en helt speciel atmosfære, og varmen spreder sig hurtigt i lokalet. Det bedste ville være at anvende de klimavenlige træpiller Stampemøllen producerer.

Tiden flyver, når man har det sjovt

Tiden er efterhånden en luksusvare, som du, muligvis, tager for givet i hverdagen. Når der endelig er plads til stunder som disse, så fortjener du, at de bliver levet fuldt ud.

Derfor er det en sjov idé, at du beder dine gæster tage et spil med hver. På denne måde er du sikret, at alle får spillet minimum ét spil, som de synes er sjovt. Det er også en god mulighed for, at I alle får udvidet jeres horisonter.

Eventuelt kan du få en oplevelse, som leder til, at du har fundet et nyt yndlingsspil. Du vil blive forbavset over, hvor mange timer, I kan få til at gå med høj latter, gode mennesker og sjove spil.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark