Smykker til mænd, hvordan kommer man i gang?

//

Det kan være lidt uudforsket land for mange mænd, når det kommer til smykker. Måske du som mand har et par ure, og måske du også går med vielsesring. Ikke desto mindre har mange mænd fået øjnene op for at herresmykker er in – dog uden helt at vide, hvordan de skal gå med dem.

Passer det til din stil, kan du bære det? Og hvad med…?

Ja, mænd kan bære smykker! Også dem, der ikke bare er et ur. Smykker siger intet om din seksualitet, men er blot et udtryk for din stil. Som jo både kan være klassisk eller meget rå og maskulin.

Mange mænd ynder dog at bære et klassisk look, hvor man bærer en strømlinet ring i sølv og måske har manchetknapper i skjorten. Andre går all in og bærer smykker i lag på lag! Mange – som i de fleste – ender dog et sted i midten mellem det minimalistiske og all in mentaliteten.

For at finde ud af, hvad der passer til dig, kan du prøve at tænke over din nuværende stil på en skala fra 1-10. Tænk på 1 som en meget konservativ mand, hvorimod 10 er en modetype, som tager risikoer med sin påklædning, altid tiltrækker sig opmærksomhed og har personer som elsker og personer som hader din stil. Hvor passer du ind på denne skala? Svaret vil nok give dig ideen om, hvor mange smykker, der er passende. Desuden skal du overveje din stil. Dyrker du rock ’n’ roll udtrykket, kan du sagtens bære læder og sølv armbånd, have huller i ørene og have et meget mørkt og råt udtryk. Er du mere den ”kunstneriske” type, så se f.eks. efter ringe, der har spændende udtryk og forme, som understøtter din legende stil. Dyrk det interessante, og vær ikke bange for at kombinere f.eks. halskæder i forskellige længder.

Husk at der ikke er nogen, som ejer moden. Du kan derimod tage ejerskab på det fede look, hvis du f.eks. tør forene din hvide t-shirt med flotte herresmykker, som giver en ekstra dimension til hele stilen.  

Et godt sted at finde flotte smykker er hos Hilbert kbh, hvor smykkerne er håndlavede og designet meget unikt! Da smykker er en statement, er det netop en god ide at gå efter de mere autentiske smykker, som fortæller en historie.  

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark