Sokker: Føddernes klæder

//

Sokker er en beklædningsgenstand, der bæres på foden, og som typisk er fremstillet af vævet uld eller syntetisk materiale. Nogle mennesker bruger sokker for at få varme, andre bruger dem for at give deres fødder mere beskyttelse mod vabler og hård hud. Det interessante ved sokker er, at de kan inddeles i forskellige kategorier – klædelige eller afslappede, knæhøje eller ankellange. Der findes så mange typer sokker! Vi gennemgår hver type her i denne artikel med billeder og forklaringer!

Hvilke typer strømper findes der?

Der er mange forskellige slags strømper, som passer til forskellige anledninger.

Knæstrømper

Når du ønsker at gå efter noget mere afslappet, er knæstrømper den rette løsning! De har været på mode i de sidste par år, så det er almindeligt at se folk bære denne type sokker, når de løber ærinder eller går en tur på en solrig dag . Knæstrømper er normalt lavet af bomuld eller uld og fås i forskellige farver. Når du bærer knæstrømper, kan du vise din cool afslappede stil frem!

Termosokker

Når det er koldt udenfor, er der ingen bedre måde at holde varmen på end med termosokker! Denne type sokker udmærker sig ved at holde på varmen omkring dine fødder – de er gode til til at have på i huset om vinteren eller til at tage på en lang vandretur. Hvis du ønsker at holde varmen, men stadig ønsker at vise din stil, kan termosokker også fås i forskellige designs og mønstre!

Ankelstrømper

Hvis du gerne vil have dit yndlingspar sko på, men ikke vil have hård hud på bagsiden af dine fødder, er ankelsokker en god mulighed. De er behagelige og komfortable omkring anklerne og ser samtidig stilfulde ud! Disse typer sokker fås normalt i søde designs eller prints, eller bare ganske simple sorte sokker, der giver et unikt touch til ethvert outfit.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark