En ny banebrydende og bæredygtig forretningsmodel

//

Tjenerskolen er en dansk virksomhed, der startede sit indtog på det danske marked for alvor i 2021. Siden deres start har de haft utrolig høj fart på, og ikke særlig meget tid til at se sig tilbage i bakspejlet. Selvom udviklingen mildest talt har eksploderet i de sidste år, har ejerne af Tjenerskolen, Frederik & Katrine håndteret udviklingen på en utrolig bæredygtig og professionel måde. Tjenerskolen udlejer professionelle tjenere, og planlægger store arrangementer som bryllupper, firmafester m.m. Helt konkret har de speciale indenfor udlejning af tjenere, bryllupsplanlæggere, eventplanlæggere, udlejning af vikarer til lagerarbejde m.m. Som du kan høre, er deres portefølje stor, og de arbejder løbende på at gøre rekrutteringsbranchen mere bæredygtig. 

I dag har Tjenerskolen mere end 500 medarbejdere, der alle arbejder under et ungt og energisk miljø. 

Smart betalingsløsning

Er man en del af Tjenerskolens smarte betalingsløsning, kan man som fordel få udbetalt sin løn efter en opgave er fuldført. Dette er altså en ny og smart måde, at udvikle på betalingsløsninger til ens medarbejdere. Igennem et godt samarbejde med Salary, har de formået at kunne stable en hurtig udbetalingsløsning på benene. De har bl.a. været inde med en podcast hos Salary, der omhandler måden de gør det på, og hvordan det fungerer for dem dagligt. Generelt bryder Tjenerskolen den traditionelle måde at håndtere lønudbetaling, og driver en mere innovativ og bæredygtig tilgang til dette. Flere og flere virksomheder har efterfølgende fulgt trop, og bruger i dag samme betalingsmetode. 

Grøn transport 

Tjenerskolen gør kampen op mod CO2-udslip, og har derfor været meget forpasselig med hvordan de transporterer sig selv. Frederik fra Tjenerskolen kører dagligt rundt på en el-drevet ladcykel, om det er til hans personlige foretag eller virksomheds anliggende, bliver det altid cyklen. Ligeså, sørger Frederik for at planlægge opgaver der er indenfor 10 km. afstand, pr. medarbejder. Således øger de sandsynligheden for brug af cykel, frem for bl.a. bil eller lignende. Ifølge Tjenerskolen har deres grønne strategi kun lige sat fødderne på jorden. De forventer en stor øget fokus på området, og løbende innovation og optimering indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark